dr.zsigmond kalman 5713 másolat 5

Dr. Zsigmond Kálmán János

belgyógyász

Elérhetőség

Információk

Szakterület

Felnőtt gasztroenterológia

Időpontfoglalás

Kérjük, az időpontok megtekintéséhez először adja meg, hogy a pesti vagy budai helyszínen kívánja igénybe venni a szolgáltatást, majd válassza ki a szakterületet és a vizsgálat típusát. Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden orvos érhető el mindkét helyszínen, azonban a legördülő menüben láthatja, melyik szakember melyik rendelőben dolgozik.

Szakmai életút

Dr. Zsigmond Kálmán 2016-ban szerezte általános orvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. Pályafutását egy nagyforgalmú belgyógyászati osztályon kezdte, majd 2022-ben belgyógyászati szakvizsgát tett, kiválóan megfelelt minősítéssel. Jelenleg egy hármas progresszivitási szintű gasztroenterológiai osztályon dolgozik gasztroenterológus szakorvosjelöltként.

Munkája során különösen fontosnak tartja az alaposságot, a türelmet és az empátiát. Igyekszik megérteni a páciensek problémáit, és mindent megtesz azért, hogy feltárja az okokat, valamint megtalálja a megfelelő kezelést vagy megoldást. Kiemelt figyelmet fordít a betegoktatásra, a hatékony kommunikációra és a betegségek holisztikus megközelítésére. Belgyógyászként hangsúlyt helyez a szűrővizsgálatok elvégzésére, valamint tanácsadást nyújt a betegségek megelőzéséhez.

Specializáció

  • Általános belgyógyászati szűrővizsgálatok
  • Műtét előtti belgyógyászati kivizsgálás
  • Laboreredmények értékelése
  • Gasztroenterológiai kivizsgálás megtervezése és tanácsadás

Hazai és nemzetközi tudományos társaság

  • Magyar Gasztroenterológiai Társaság
  • Colon Szekció (MGT)

Visszahívjuk Önt!

Kérésére visszahívjuk, adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát, kollégáink 24 órán belül jelentkeznek.

A küldés gomb megnyomásával elismerem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot, mely alapján az oldal az adataimat kezeli.