Gyógyszerészi tanácsadás

gyermekkori emésztőszervi panaszok 2

A GasztroKlinika a minél komplexebb gasztroenterológiai ellátás érdekében gyógyszerészi gondozási tevékenységet indított és működtet. A GasztroKlinika gyógyszerésze a hatásos, biztonságos és költséghatékony gyógyszeres terápia elősegítése érdekében együttműködik a Budapesten található magán gasztroenterológiai klinika valamennyi gasztroenterológus szakorvosával, dietoterápiás szakemberével.

A speciális képzettséggel rendelkező klinikai szakgyógyszerész segíti a GasztroKlinika pácienseinek az egészségtudatos életvitel kialakításában, tájékoztatást nyújt a megfelelő gyógyszerhasználatról. Az életminőségük javítása érdekében segít betegeinknek megérteni azt, hogy a részükre felírt
gyógyszerkészítmények miként hatnak szervezetükre. Edukáció révén törekszik pácienseink terápia iránti elkötelezettségének megszilárdítására, hisz a készítmények rendszeres és kontrollált szedése elengedhetetlen ahhoz, hogy a gasztroenterológus szakorvosok által előírt terápia valóban hatásos és hatékony legyen.

felnőttkori emésztőszervi panaszok

Gyógyszerész

Klinikai gyógyszerészet árak

Konzultáció
30.000 Ft
Nem található adat
Kontroll
25.000 Ft
Nem található adat
Play Video

Visszahívjuk Önt!

Kérésére visszahívjuk, adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát, kollégáink 24 órán belül jelentkeznek.

A küldés gomb megnyomásával elismerem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot, mely alapján az oldal az adataimat kezeli.